Уродженець Сумщини працював слюсарем, а в 2015-році пішов служити до 17-ї танкової бригади. Ще з часів мобілізації піхотинець Володимир носить "нескромний" позивний "Майор".

Чоловік каже: "То все побратими! Придумали таке прізвисько, адже з нашої хвилі я був найстаршим у підрозділі. Ще й жартували, мовляв: "Як почує ворог, що нашим відділенням командує "Майор" – пачками здаватимуться в полон, думаючи що ми – елітні спецпризначенці"…", - пише АрміяІнформ.

Нині підрозділ Володимира тримає оборону за кілька десятків кілометрів від Попасної, де воював у першу свою ротацію.

"Звісно, у 2015-му, коли стояли під Попасною, бойових зіткнень було в рази більше, а ворожі обстріли з важкого озброєння сприймались буденно. Але й тепер не можна втрачати пильності. Ворожі обстріли трапляються куди частіше, продовжують працювати снайпери та й техніка своїм шумом регулярно нагадує про близькість окупантів. А ще – це стягування військ до наших кордонів… Та брязканням зброї нас не злякаєш. Ми битимемося до кінця, до нашої перемоги", - каже український герой.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомляли, безстрашний лісник пожертвував спокійним життям заради України: "Розумію і відчуваю сенс".

Як повідомляв Знай.uа, український захисник загинув всього після одного пострілу на службі: знайшли, коли було занадто пізно.

Знай.uа писав, українська амазонка пішла на фронт, щоб захистити п'ятьох дітей і Батьківщину: "Душа боліла...".