Популярна українська співачка Тоня Матвієнко, яка має досить широку аудиторію прихильників, нещодавно відсвяткувала своє 40-річчя. Зірка мріяла провести цей день на сцені разом зі своїми фанатами, проте через локдаун концерт довелося переносити.
Проте Тоня Матвієнко зізналася, що на День народження у неї була ще одна мрія, яка все-таки здійснилася. Співачка мріяла опинитися разом зі своїми донечками на обкладинці модного глянцю.

Тоня Матвієнко з доньками, фото з instagram
Тоня Матвієнко з доньками, фото з instagram

"Які три бажання я загадала на свої 40? Здоров‘я моїй родині, відсвяткувати ювілей на сцені та бути королевою зі своїми принцесами на обкладинці 😎😘", - написала Тоня Матвієнко.

Тоня Матвієнко з доньками, фото з instagram
Тоня Матвієнко з доньками, фото з instagram

Також зірка опублікувала фото обкладинки зі своїми донечками. На світлині Тоня Матвієнко позує у розкішній сукні смарагдового кольору. Цей образ вдало підкреслює фігуру зірки й показує її стрункі ніжки. Її старша донька Ульяна позує у темно-синій сукні, яка також показує її стрункі ніжки. А наймолодша Ніна позує у яскравій сукні з принтом.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко з Днем народження: "Моя королева". Арсен Мірзоян розповів про почуття до Тоні Матвієнко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян ловити дрижаки: "Як погодка?". Мірзоян показав, чим займався цілий ранок

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки. Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян порається біля плити.