В Івано-Франківську відомий продавець книгарні святкує ювілей. Про це повідомив мер міста Руслан Марцінків на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

Руслан Марцінків повідомив, що з самого ранку навідався до книгарні "Букініст", де продавець Богдан Вовчук відзначає 70-річчя.

"З самого ранку - я вже в книжковій крамниці! А все тому, що сьогодні святкує свій поважний ювілей Богдан Вовчук! Те ж я прийшов з щирими побажаннями і привітаннями з 70-річчям душі "букініста", де у нас на" стометрівці" продають книги" - написав Руслан Марцінків.

Руслан Марцінків та Богдан Вовчук: Facebook
Руслан Марцінків та Богдан Вовчук: Facebook
Руслан Марцінків та Богдан Вовчук: Facebook

Мер назвав іменинника душею магазину, подякував йому за довгі роки відповідальної роботи і привітав з Днем народження.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"П. Богдан півстоліття працює в книжковій сфері... і приємно, коли людина працює з захопленням, з пристрастю і займається улюбленою справою! Бажаю міцного здоров'я і многая літа!" - додав Руслан Марцінків.

Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook
Публікація Руслана Марцінківа: Facebook

Нагадаємо, що Кличко розповів, коли киян пустять до померлих родичів

Як повідомляв портал "Знай.uа", Оксана Гайсинська показала перший Великдень без Кернеса: "Будь щасливий"

Також, "Знай.uа" писав, що Садовий показав синові, куди подіти яйця на Великдень: "Крутий дядько!"