Відома українська телеведуча Ольга Фреймут має досить широку армію прихильників. Тисячі фанатів з задоволенням стежать за її життям. Через це у соціальних мережах з'являються фан-сторінки присвячені життю Ольги Фреймут.
На одній з таких під назвою freimuteam опублікували кадри з відпочинку родини Ольги Фреймут. Фан-акаунт опублікував колаж з двох фото, на першій Ольга Фреймут стоїть, обіймаючи свою дитину.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam

А вже на другому фото Ольга Фреймут разом зі своїм чоловіком Володимиром Локотко сидять в автомобілі для гольфу. Для родинного відпочинку теледіва обрала коротенькі чорні шорти та білу футболку з принтом. Свій образ зірка доповнила стильними окулярами, а на волосся пов'язала хустинку.

Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam
Ольга Фреймут з чоловіком, фото: instagram freimuteam

Натомість чоловік Фреймут для відпочинку обрав світлі шорти та поло у смужку. Свій образ він як і Фреймут доповнити стильними окулярами.

Нагадаємо, головний ревізор країни Ольга Фреймут змінила професію.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Фреймут ризикує вилетіти з "Нового каналу"

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що новий наряд Фреймут насмішив фанатів.