Переможцем шоу "Голос країни 11" став молодий співак Сергій Лазановський з Івано-Франківської області, який був у команді Надії Дорофєєвої. Хлопець тільки починає свій творчий шлях, але вже має чималу фан-базу у своєму Instagram.
Так, у цій соціальній мережі хлопець опублікував новий пост у якому зазначив, що 2021 рік кардинально зміни його життя.

Сергій Лазановський та Надія Дорофєєва, скірншот
Сергій Лазановський та Надія Дорофєєва, скірншот

Сергій Лазановський у своєму дописі зазначив, що нарешті відчуває себе на своєму шляху, та вірить, що музика - його покликання. Тому вже ніхто його не зможе збити з наміченого шляху.

"Переглядаю ці відео і відчуття ніби уві сні🙈 2021 - кардинальна зміна мого життя❤️ Нарешті я на своєму шляху, і жоден негативний відгук мене не зіб'є💪🏻", - зазначив Лазановський.

Сергій Лазановський та Надія Дорофєєва, скірншот
Сергій Лазановський та Надія Дорофєєва, скірншот

Також молодий артист опублікував відео, на якому разом зі своєю тренеркою Надією Дорофєєвою виконує пісню "Два кольори".

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Володимир Дантес зважився на визнання: "Надя вагітна?"

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Наді Дорофєєвої Дантес підтримав волохатих жінок: "У дівчаток теж ростуть вуса"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва вирішила поділитися з українцями "дофаміном" в карантин: "Дзвоню дізнатися"