Популярна українська співачка Тоня Матвієнко, дружина колеги по сцені Арсена Мірзояна, привітала свою маму Ніну Матвієнко зі святом.

Відповідне фото вона опублікувала на власній сторінці в соцмережі Instagram.

«Для своєї мами я завжди буду «доця», маленькою Тонею. 9 травня не забудьте привітати найріднішу людину у своєму житті з Днем матері», - зазначила вона.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

На опублікованих знімках Тоня постає разом зі своєю мамою, легендарною українською співачкою Ніною Матвієнко, на честь якої вони з Арсеном навіть назвали свою дочку.

«Поки батьки живі, ми Дочки і Синочки», «Здоров'я, наші дорогі мами!», - приєдналися до привітань українці в коментарях.

«Дівчатка, Ви неймовірні!», «Ви навіть дуже схожі. Одне обличчя...», - зазначають фанати зіркового сімейства.

Нагадаємо, Арсен Мірзоян чуттєво привітав Тоню Матвієнко з Днем народження: "Моя королева". Арсен Мірзоян розповів про почуття до Тоні Матвієнко.

Як повідомляв портал "Знай.ua", напівголий Арсен Мірзоян змусив киян ловити дрижаки: "Як погодка?". Мірзоян показав, чим займався цілий ранок.

Також "Знай.ua" писав, Арсен Мірзоян у фартусі показав, чим годує Тоню Матвієнко: мрія кожної жінки. Тоня Матвієнко показала, як Арсен Мірзоян порається біля плити.