Прикарпаття засипало травневим снігом глибиною в 20 сантиметрів. Про це повідомили у спільноті «Типовий Франківськ» в соціальній мережі Facebook.

Люди діляться світлинами засніжених вулиць, та жартують, що зачекалися на сніг посеред весни. Зокрема, фотографії засніженого села Сенечів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook поділився місцевий мешканець Віктор Датцко.

«Сенечів, Івано-Франківська область. 08.05.2021. Нарешті сніжок пішов, бо я вже починав переживати», - написав з іронією чоловік.

Додамо, що за даними українських метеорологів, на горі Піп Іван у Карпатах за ніч випало 20 сантиметрів снігу, а температура повітря впала до -3 градусів за Цельсієм.

Популярні новини зараз
Залишилось два дні: українців попереджають востаннє ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Рятувальники попереджають про лавинну небезпеку в горах, а синоптики заспокоюють тим, що справжнє потепління вже близько.

Нагадаємо, Танення льодовиків: як зміниться Земля і які країни підуть під воду першими.

Як повідомляв Знай.ua, Ілон Маск подарує $100 млн за "упаковку" для неприємних запахів, взяти участь може кожен.

Також Знай.ua писав, що льодовики Гренландії ховали стародавнє озеро під шаром льоду: побачило світ за тисячі або мільйони років.