Популярна телеведуча Леся Нікітюк не перестає радувати фанатів подробицями особистого життя - цього разу зірка показала кадри з відпочинку в Туреччині.

Відповідною публікацією Леся Нікітюк поділилась на своїй сторінці у Іnstagram.

На фото Леся зображена на березі моря в чорному суцільному купальнику та окулярах.

Леся Нікітюк, скріншот Іnstagram

"Кажуть що йога і кардіо, рятує від стресів, болю і печалі🥲 Воно то так, але коли вже і це не допомагає, збирайте подруг і просто летіть геть! Кудись на моречко, в хороший готельчик... побільше купальників і гарного шмаття!!! Зробіть собі пригоду, організуйте #девичник 🥰 Побільше коктейлів🍹 VIP тамада на связі😁❤️якщо що😎", - написала Леся Нікітюк під фото.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Лесічка, ви неймовірна", "Фігура бомба", "Гарного вам відпочинку та перезавантаження", - пишуть захоплені шанувальники у коментарях.

До речі, хто є автор кадру з телеведучою - подруга чи таємничий коханий - Леся не розголошує і ділиться фото, де вона наодинці з морем.

Раніше ми повідомляли, Леся Нікітюк не поділила букет з мамою і влаштувала боротьбу напередодні свята.

Як повідомляв "Знай.uа", після новини про весілля Леся Нікітюк влаштувала Гарячий дівич-вечір

Також "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк показала Шалений дівич-вечір, Астаф'єва пакує валізи.