У Галицькій лікарні кабінет лікаря заполонили кажани.

Про це на своїй сторінці у Facebook передавати працівники "Галицького національного парку"

"11 травня до Галицького НПП надійшло звернення від працівників Галицької лікарні про те, що в кабінеті лікаря в щілини під підвіконням є колонія кажанів. З настанням сутінків колонію обстежили. Тварин зважили, зняли проміри і визначили вид і стать. Це виявилася зимова колонія вечорниці рудої чисельністю 55 особин", - пишуть співробітники.

Після необхідних процедур тварин випустили на пошуки їжі і нового притулку.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Ми раніше розповідали про те, що кажани, які прокинулися взимку, мали всі шанси загинути від холоду, якби не родина Наталіїї Журавель, що мешкає у Тернополі. "Чоловік вийшов на сходову клітку, приходить до хати і каже: "Ой, там кажан літає". Ми всі вибігли, а він тут літав-літав і, напевно, перелякався бідний нас, і зачепився за дріт від лампочки", - розповіла Наталя історія одного врятованого життя.

Нагадаємо, бездомні хвостики змушені боротися за свої життя в суворі морози: "Не проходь повз"

Як повідомляв " Знай.ua", суд у Києві виправдав нелюда-шкуродера Святогора, який отруїв тисячі собак: "Це його думка"

Знай.ua писав, зоозахисники б'ють на сполох: у притулку собаку без лап перетворили на живу приманку