У неділю, 16 травня, в Івано-Франківській області у селі Завалля чоловік потрапив піл колеса потяга.

Про НП повідомили в управлінні з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації.

Машиніст потяга № 701 "Луцьк-Чернівці" проїжджав через Снятинську територіальну громаду Коломийського району, в цей час під колесами потягу опинився мешканець села Завалля.

З численними травмами чоловіка доставили у Снятинську центральну районну лікарню, де медики роблять все можливе. Що стало причиною трагедії, наразі не повідомляється.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Тим часом один з пасажирів поїзда "Київ-Трускавець" влаштував справжній погром у купе. Буйний пасажир пошкодив постільну білизну, вибив вікно і залишив після себе бруд і сміття по всьому купе поїзда.

"Розбитий стіл, пошкоджена постіль, вибито вікно, бруд і сміття по всьому купе - таке враження, що це Халк їздив на мінеральні води і дорогою зчепився з дементорами ... Але ніт. У такому вигляді залишив по собі вагон пасажир поїзда 49 Київ-Трускавець, і це сильно засмучує команду, яка щодня докладає значних зусиль для ретельної підготовки сотень вагонів до літнього сезону",- написав Шевченко.

Нагадаємо, раніше "Укрзалізниця" влипла в скандал з чергами на електричку: "Кам'яний вік якийсь!"

Як повідомляє портал «Знай.ua» Фіранка Укрзалізниці не витримала гніву кота: "знешкодив хр * нь"

Також Знай.ua писав, що Пасажирів поїзда Укрзалізниці ледь не залило дощем прямо у вагоні: врятували відра