Відома українська телеведуча Марічка Падалко нагадала українцям, що саме у вівторок, 18 травня
о 22: 00 стартує перший півфінал "Євробачення". І закликала всіх підтримувати український гурт.
Про це телеведуча написала на своїй сторінці в Instagram.

"Українці всієї Європи, об’єднуйтеся! Якщо маєте там друзів чи родичів, відправляйте їм нагадування, що Україна сьогодні о 22:00 за Києвом стартує в першому півфіналі і потребує голосів глядачів за кордоном", - написала телеведуча.

Марічка Падалко, фото: Instagram
Марічка Падалко, фото: Instagram

При цьому Марічка Падалко зазначила, що перший півфінал мав стартувати ще вчора, але через технічну помилку організаторів цього не сталося. Тому вчора відбувалася генеральна репетиція півфіналу із глядачами, яку по закритому каналу дивилися всі національні склади журі.

Фото зі сторінки Марічки Падалко
Фото зі сторінки Марічки Падалко

"Так ось @go_a_band змушені були співати двічі, бо були проблеми з "вухом", співали спочатку практично "всліпу". Їм дозволили переспівати пісню. Не уявляю, як пережити такий стрес. Подібні проблеми були ще у двох країн вчора. Я не знаю, як це у музикантів, але я знаю, як це у ведучих на сцені, коли себе не чуєш. Я колись вела одну церемонію, і коли подивилася її в ефірі, я була в шоці - я кричала просто кілька годин 😂😂😂 ", зазначила Падалко.

При цьому телеведуча відмітила, що сподівається, що сьогоднішній півфінал пройде добре для українського гурту.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще