У Франківську невідомий спробував зрізати дерево на прибудинковій території. Про це повідомили на сторінці Муніципальної інспекції Івано-Франківська у соцмережі Facebook.

18 травня на лінію муніципальної інспекції надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік намагається зрізати дерево на прибудинковій території. Очевидці також зняли те, що відбувається на відео.

На опублікованому відео можна побачити як чоловік одягнений в чорну куртку, чорні штани і чорні кросівки намагається спиляти велике дерево, яке знаходиться в невеликій клумбі посеред плитки. При цьому зловмисника не зупиняє навіть дощ.

Для здійснення свого задуму чоловік використовував невелику ручну пилу. Однак за допомогою цього інструменту йому не вдалося спиляти дерево, після чого він пішов.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Працівники негайно виїхали на місце, зупинили порушення і склали адміністративний протокол за пошкодження зелених насаджень." - зазначено в публікації.

Мотиви такого вчинку чоловіка залишаються невідомими.

Публікація муніципальної служби Івано-Франківська: Facebook
Публікація муніципальної служби Івано-Франківська: Facebook
Публікація муніципальної служби Івано-Франківська: Facebook

Нагадаємо, що у День матері Українки кулаками показали копам, що таке домінування: "Зухвалі дами пішли..."

Як повідомляв портал "Знай.uа", вандали домалювали" вусики " небіжчикам на кладовищі-злості не вистачає: була бабка, став Дід

Також, "Знай.uа" писав, що московський піп поглумився над могилами Захисників України: "Відкрийте очі і уми!"