За життям популярного співака Олександра Пономарьова стежить майже 140 тисяч підписників, з якими той активно ділиться подробицями з професійного й особистого життя, і розповідає про творчі плани.

Нещодавно артист розповів у соціальних мережах, що написав нову пісню, яку хоче заспівати у дуеті. Проте з ким саме - ще не знає, і попросив українців допомогти йому з вибором. За лічені години підписники запропонували безліч варіантів і, схоже, Олександр зупинився на одному з них. Принаймні, на таку думку наштовхує його остання публікація в Instagram.

"Завдяки Вашим численним коментарям в попередньому пості про дует , виникла нова цікава ідея! Незабаром озвучу!", - написав Пономарьов.

У коментарях шанувальники Пономарьова почали обговорювати, хто підійде найкраще для дуету. Багато хто запропонував йому заспівати з Тіною Кароль, проте, крім цього, прозвучали імена Христини Соловій, Юлії Саніної, Дзідзьо, Ірини Білик та інші. Одна з фанаток попросила Олександра Пономарьова зверне увагу на маловідомих виконавців, щоб привнести в музику щось нове.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що Пономарьов підкорив мережу турботою про свою "масу": "замовила плов!".

Як повідомляв портал Знай.uа, Пономарьов перетворився на брутального байкера: мотор реве, дорога кличе.

Також Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов зворушливо згадав про покійну маму:"Люблю і молюся".