Українська телеведуча і зірка "Аферистів в сітях" Олена-Христина Лебідь показала милий відеоролик зі своїм собакою Сарою.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що кілька тижнів тому на "Новому каналі" почав виходити новий сезон "Аферистів в сітях" з Оленою-Христиною Лебідь у лавній ролі. Як виявилося, команда не встигла змонтувати всі випуски до кінця, тому ведуча навіть у неділю прийшла на роботу, щоб оперативно їх закінчити.

Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: Youtube
Олена-Крістіна Лебідь, скріншот: Youtube

Звичайно ж, щоб скрасити робочу неділю Олена-Христина Лебідь вирішила взяти з собою на роботу улюблену собаку Сару, яка "допомогла" їй з монтажем свіжих випусків. Замість того, щоб підбадьорювати свою господиню, Сара вляглася поруч на кріслі і задрімала.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Телеведуча не встояла перед таким милим моментом і вирішила зняти на камеру. Однак, вона зняла не солодкий сон своєї собаки, а то, як вона голосно хропе у неї під рукою.

"Дивитися зі звуком😆 Ну все, тепер ви знаєте, хто монтує випуски "Аферисти в сітях" 🙈 В неділю! Не покладаючи хропіння! Ой, лап! 😂 😂 😂 ",- написала Олена-Христина Лебідь.

Шанувальники телеведучої від душі посміялися над її новим відео і запропонували їй, що робити з такою хропунею на роботі.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що наречена Розенка Лебідь змінила вишиванку на костюм Єви: "роздягнутися нема в що...".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена-Христина Лебідь станцювала сулейману з дірявими шкарпетками і наметом замість палацу: "будеш дружиною".

Також Знай.uа писав, що наречена Розенка Лебідь змусила улюбленого екс-міністра знову згадати про Україну: "дуже смішно".