Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян порадував багатотисячну армію шанувальників свіжою публікацією в соцмережі Instagram.

Так, 43-річний виконавець розмістив фотографію, на якій зображені дві акустичні гітари біля дерева. У підписі до знімку Арсен зізнався, що в цей день зіграв концерт під відкритим небом зі своїм колегою, музикантом Олександром Лозовським.

"Концерт у дві акустики, просто неба... :)" - написав Мірзоян.

"🔥 Круть", "Кому так пощастило?)", "Красотень🙌", "Неймовірно🤩", "Атмосферно. Лірично. Душевно", "Це бомбастичнооооо 🙌🙌🙌", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

скріншот коментарів

фото з Instagram Арсена Мірзояна

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян закинув кар'єру співака заради бджіл і Вінні-Пуха: щасливий, як дитина. Співак похвалився новим захопленням.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку". Артистка розмістила милу фотографію в соцмережі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя з дружиною Alyosha втерли носа Арсену Мірзояну і Тоні Матвієнко: "Найкраща пара".

Також портал Знай.uа писав, що Тоня Матвієнко вперше розповіла, що приховувала від Арсена Мірзояна: "Відчула відчай. Це мене ламає". Співачка дала відверте інтерв'ю.