Соліст популярного гурту "Антитіла", посол ЮНІСЕФ в Україні та волонтер Тарас Тополя поділився цікавою публікацією в Instagram, якою заінтригував багатотисячну армію фанатів.

Так, на опублікованій в соцмережі фотографії музикант позує з колегою Арсеном Мірзояном і чемпіонкою світу у вправі з обручем Анною Різатдіновою. Відомо, що спортсменка проводила з зірками тренування, під час якого вони навчилися ставити фігури.

У підписі до кадру Тополя натякнув, що вони з Мірзояном стали частиною Олімпійської команди, яка готується до Ігор XXXII Олімпіади в Токіо. При цьому подробиці лідер "Антитіл" не повідомив.

"Відгадайте, як називається наша з Арсеном Мірзояном спортивна фігура ;) Познущалася з нас сьогодні Анна Різатдінова, але для гарної цілі – не шкода! Скоро:)" - зазначив співак.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

До речі, коментатори одразу впізнали у фігурі український тризуб.

"Тризуб", "Куточок 90 градусів", "Герб України", - написали користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що Тарас Тополя з дружиною Alyosha загубили ніс Арсену Мірзояну і Тоні Матвієнко: "Найкраща пара".

Нагадаємо, Анна Різатдінова закликала підтримати нашу збірну: "Коронавірус завадив".

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя похвалився красунею-дружиною у вишиванці: "День з коханою".

Також портал Знай.uа писав, що дружина Тараса Тополі Alyosha вразила метаморфозою після пологів. Співачка показала, як змінилася після народження дитини.