В Івано-Франківську діти вживали алкоголь на території недобудованого садочка. Про це повідомляє Суспільне, посилаючись на свідків надзвичайної події.

Як зазначається, у недобудові «відпочивали» з алкоголем троє дітей віком від 10 до 12 років. Їхні однолітки знайшли товаришів вже без свідомості, викликали їм швидку допомогу та на руках винесли до прибулих медиків.

Фото: Суспільне Карпати
Фото: Суспільне Карпати

Пізніше, ввечері того ж дня, у дитячому садку, де були знайдені діти, спалахнула пожежа. Поки що невідомо, було це випадково, чи ці дві події пов’язані між собою. Це мають встановити у правоохоронних органах.

«Вчора бачили, як пара (хлопчик, в якого ще голос ламався, і дівчинка зовнішньо не сформована як "дівчина") сиділи, обіймались і цілувались. Ну з виду їм років по 11. Хотілось підійти і щось сказати, але я знаю, як мені можуть відповісти в такому віці... тому пройшли мимо. А тут п'яні діти... кошмар якийсь твориться. Ну всьому ж свій час», - зазначають у коментарях містяни.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Фото: Суспільне Карпати
Фото: Суспільне Карпати

«А де батьки? Чи діти сироти? І ніхто не бачив, як дітьми розпивалося те кляте пійло? Хто запропонував? Одні питання... Тут роботи дитячим психологам, органам, лікарям непочатий край. Вивести інтоксикацію з організму, це в першу чергу, потім ремня/ не чіпай заборонене/, і звичайно ж виховна робота...», - обурююся франківчани.

Нагадаємо, раніше "Небезпечні явища": рятувальники попередили українців про "гарячу зону", під загрозою майже всі регіони

Як повідомляє портал «Знай.uа» Можуть врятувати безліч життів: українським школярам вручили в руки автомати

Також «Знай.uа " писав, що Жодних побоїв і психотравм: у Мінсоцполітики продемонстрували, як українці захищатимуть себе від домашніх тиранів