Відомий народний артист України, співак і композитор Павло Зібров має досить широку армію прихильників. Тому аби бути з ними ближчим артист активно ділиться з ними новими світлинами чи подробицями з життя у своєму instagram.
Цього разу Павло Зібров показав, як пройшла Національна музична премія "Українська пісня року" 2021. Зібров похизувався, що на премії отримав нагороду за пісню "У нас є все", які він написав спільно з Юрієм Рибчинськи.

Павло Зібров, фото з instagram
Павло Зібров, фото з instagram


"Отримав нагороду за легендарну пісню "У нас є все", яку ми написали з Юрієм Рибчинськи до п’ятої річниці незалежності України і яка є актуальною й до сих пір! Щиро дякую @poplavskiy_michail та @olegg.vynnyk за такий масштабний, потрібний для української культури проєкт, а також, що зібрали на одній сцені молодих відомих артистів та старше покоління - легенд Української пісні!", - написав Зібров.

При цьому Павло Зібров зазначив, що Національна музична премія "Українська пісня року" 2021 була організована на найвищому рівні й це було справжнє свято музики та гордості за українську пісню. При цьому додав, що незабаром на телеканалі "Україна" вийде телеверсія премії.

Нагадаємо, раніше Зібров вигуляв свого волохатого дружка і закохав у себе українок: вусатий мачо

Як повідомляє портал Знай Павло Зібров зізнався в любові до" папіка "Стаса Боклана:" цілковита..."

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Також Знай писав, що Усач Зібров відростив собі на карантині новий "козир", жінки оцінять: "Бомба, гармата, ракета"