Відомий український співак Віктор Павлік не надто часто ділиться зі своїми шанувальниками будь-якими публікаціями у соціальних мережах. Проте іноді Народний артист України все-таки тішить своїх підписників новими світлинами чи подробицями з життя.

Так, цього разу відомий артист вирішив привітати свою страшу сестричку Людмилу з Днем народження. Він побажав їй бути завжди щасливою та здоровою.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

Також співак опублікував архівне дитяче фото зі своєю сестричкою. На ньому видно, як Людмила в ошатній сукні та з бантом тримає свого маленького братика.

"Дорога моя сестричко, Людочка, з днем народження ! Будь здорова і щаслива ! Людмила Павлік", - сказано у повідомленні.

Користувачі мережі в коментарях також приєдналися до побажань та почали залишати десятки теплих слів для сестри Павліка.

"На многії літа! Веселої забави!", "Ой, а що це за гарненька ляля на ручках у сестрички?! Бажаю Людмилі здоров'я та щастя", "Вітаю щиро іменинницю", "Вітаю вашу сестричку з днем народження", - такі коментарі залишили користувачі мережі під архівним фото Павліка з його сестрою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, Віктор Павлік у вишиванці "застряг" у лазні, поки вагітна дружина чекає вдома. Артист, як і багато вітчизняних знаменитостей, надів вишиту сорочку і написав святкове привітання.

Як повідомляв "Знай.ua", Віктор Павлік влаштувався "на роботу" комунальником перед народженням сина: кладе асфальт

Знай.ua писав, вагітна Реп'яхова потрапила в лікарню після відпочинку: "Можу народити в будь-який момент"