У четвер, 27 травня у відомої української співачки Тоні Матвієнко відбувся перший ювілейний концерт в Caribbean Club у Києві. Він мав відбутися ще на 40-річчя артистки, проте через карантин його довелося переносити.

Тоня Матвієнко, фото: Instagram
Тоня Матвієнко, фото: Instagram

На концерт Тоні Матвієнко завітало чимало поціновувачів її творчості, серед яких були й відомі колеги. Зокрема ведуча телепрограми "Ранок з Україною" Марія Мельник у своєму instagram у розділі stories показала, як разом з подругами завітала на концерт до Тоні Матвієнко.

Скріншот stories
Скріншот stories

Разом з ведучою за одним столиком сиділа й популярна співачка та кума Дзідзьо, який нещодавно заявив про розлучення, Оля Цибульська.

"Отакою ми чарівною компанією сьогодні. Киці, киці з нами", - сказала у stories Марія Мельник. На це Оля Цибульська сказала "няв".

Скріншот stories
Скріншот stories

Компанія дівчат гарненько вмостилася у Caribbean Club і чекала на виступ Тоні Матвієнко. Аби чекання у такій гарній компанії було ще менш помітним дівчата замовили собі чаю для душевних бесід.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко поселила на балконі ведмедя заради Арсена Мірзояна: "Куку". Артистка розмістила милу фотографію в соцмережі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, Тарас Тополя з дружиною Alyosha втерли носа Арсену Мірзояну і Тоні Матвієнко: "Найкраща пара".

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян закинув кар'єру співака заради бджіл і Вінні-Пуха: щасливий, як дитина. Співак похвалився новим захопленням.