У місті Зборів, що на Тернопільщині під час ЗНО помер директор ЗОШ №1, відповідальний за пункт проведення тестування Євген Лис. У чоловіка стався серцевий напад.
Про це повідомляє портал "20 хвилин".

Так, стало відомо, що у школі якій проходило ЗНО помер директор. Варто зазначити, що йому стало зле вже коли закінчилось ЗНО. На той момент у навчальному закладі не було ні учнів, ні інструкторів. На пункті залишались лише відповідальні за проведення тестування, які закінчували роботу.

Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube
Палаюча свічка, кадр з відео: YouTube

"Він добросовісно виконував свою роботу, до нього не було ніколи ніяких зауважень. Як нам стало відомо, коли він прийшов на пункт ЗНО – у нього трохи боліло серце. Коли тестування вже закінчилось, директору стало погано. Викликали медиків. Дві карети швидкої допомоги дуже швидко приїхали на виклик, але, на жаль, реанімувати не вдалося", – каже начальниця управління освіти у Тернопільській області Ольга Хома.

Євген Лис очолював Зборівську школу №1, з 1997 року. Чоловік був вчителем історії. Тричі обирався депутатом обласної ради. На момент смерті йому було 52 роки.

Раніше ми повідомляли, у Львові помер народний артист України Борис Мірус, його називали другою Ступкою.

Як повідомляв "Знай.uа", онкологія забрала життя зірки культового серіалу, ніколи не забути.

Також "Знай.uа" писав, що помер зірка "Твін Пікс" Уолтер Олкевич: був роками прикутий до ліжка через помилку лікарів.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще