Укрзалізниця запускає "Прикарпатський експрес" сполученням Івано-Франківськ – Ківерці, він поєднає Волинь, Галичину та Прикарпаття.

Про це повідомляє пресслужба Укрзалізниці.

Так, стало відомом, що потяг № 807/808 Івано-Франківськ – Ківерці курсуватиме з 29 травня щоденно, крім середи. Відправлення з Івано-Франківська о 15:20, прибуття до Луцька о 23:30 (о 23:50 — до Ківерців).

Фото: пресслужба Укрзалізниці
Фото: пресслужба Укрзалізниці

Експрес проходить через Калуш, Долину, Моршин, Стрий, Львів, Підзамче, Радехів, Стоянів, Горохів та Луцьк. У зворотному напрямку "Прикарпатський експрес" вирушатиме з 31 травня щоденно, крім середи та четверга. Відправлення з Ківерців о 5:14 ранку (о 5:30 з Луцька), прибуття до Івано-Франківська – о 13:38.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Фото: пресслужба Укрзалізниці
Фото: пресслужба Укрзалізниці

Щочетверга він курсуватиме маршрутом Львів – Івано-Франківськ. А з 2 червня кожної середи потяг № 807/808 курсуватиме між Ківерцями та Львовом.

Нагадаємо, раніше харків'яни потрапили під "обстріл" крижаних крапель в поїзді: Привіт, " Укрзалізниця"

Як повідомляє портал Знай "Халк" влаштував погром у вагоні Укрзалізниці: розбитий стіл, вікно, всюди сміття і брудна постіль

Також Знай писав, що "Укрзалізниця влипла в скандал з чергами на електричку: "Кам'яний вік якийсь!"