Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яку в народі охрестили "королевою етикету", часто ділиться з багатотисячною аудиторією порадами в соцмережі Instagram та Facebook.

Цього разу 39-річна знаменитість розмістила в Insta Stories милу фотографію, на якій вона позує зі своїми подругами Іриною Стаченко, Юлією Березенко та Катериною Батенко.

Так, весела компанія вперше в цьому році зібралася на літній терасі одного з київських закладів, щоб відкрити сезон літніх прогулянок у столиці. Фреймут та її друзі в кадрі тримають у руках келихи з алкоголем, мабуть, відзначаючи перший день літа.

"Міське життя", - лаконічно підписала знімок телеведуча.

Ольга Фреймут з подругами, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Оля Фреймут обсмоктала морозиво і взялася за устриці: як правильно. Телеведуча опублікувала новий ролик, в якому вирішила навчити українців, як правильно їсти устриці в рамках рубрики під хештегом #етикетзфреймут.

Нагадаємо, Оля Фреймут і Анатолій Анатоліч навчать, як не червоніти на публіці. Телеведуча анонсувала цілу серію пізнавальних відеороликів з зірками шоу-бізнесу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ольга Фреймут показала, як правильно їсти морозиво: забудьте про сором.

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Фреймут взялася аналізувати вбрання, в яких ходила 10 років тому: "Це була помилка".