Відома українська співачка Катерина Бужинська продовжує тішити своїх фанатів виступаючи на різноманітних концертах. Також зірка часто відвідує й світські заходи, зокрема цього разу вона прийшла на премію "Людина року".
При цьому у програмі "Світське життя" Катерина Бужинська зізналася, що за 25 років не пропустила жодної церемонії цієї премії. Бужинська також згадала, як вперше відвідала цю церемонію. Зізнається, що тоді від страху схудла на кілька кілограмів.

Катерина Бужинська, фото: Instagram
Катерина Бужинська, фото: Instagram

"Мене знайомили з західними зірками. Наприклад, з Тото Кутуньйо ми були знайому заздалегідь і співали, і коли я випускала в Італії він навіть дав мені можливість заспівати декілька його пісень. Мене знайомили й з губернаторами, зв'язки з чиновниками ніколи не завадять, тому що це майбутні концерти", - зізналася Бужинська.

До того ж щоразу вона готує особливе вбрання. Одного разу сукну для премії їй вишивали місяць буковинські майстри. Вона була вся у вишитих трояндах та важила 15 кілограмів.

Катерина Бужинська, скріншот
Катерина Бужинська, скріншот

Нагадаємо, Катя Бужинська відсвяткувала чарівну дату з чоловіком: "Зуміла зберегти любов"

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Катерина Бужинська розповіла про болісне розлучення: "Всі чоловіки - тварини"

Знай.ua писав, Саніна, Бужинська і Цибульська берегли невинність для чоловіка: хтось потрапив в лапи тирана, хтось в щасливий шлюб