З Тернопільської області прийшли дуже цікаві новини. Так, мешканка селища Застинічне (Тернопільський район) Броніслава Петриця відсвяткувала свій 100-й ювілей у колі сім'ї. У понеділок, 7 червня, жінку вітали навіть представники місцевої влади.

Про це стало відомо завдяки повідомленням і фотографіям місцевих журналістів, яким вдалося побувати на святі.

Свято Броніслави Петриці, фото: Facebook
Свято Броніслави Петриці, фото: Facebook

Найважливіше те, що незважаючи на свій поважний вік, іменинниця при гарній пам'яті, а тому під час зустрічі Броніслава Олександрівна охоче ділилася своїми спогадами нелегких життєвих сторінок, адже їй і рідним довелося пройти чимало випробувань і бурхливих подій, складних і вирішальних моментів минулих років і сьогодення.

Свято Броніслави Петриці, фото: Facebook
Свято Броніслави Петриці, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Народилася вона 7 червня 1921 року. Разом з чоловіком народила і виховала сина, який, на жаль, в 2004 році помер. Дочекалася двоє онуків, шість правнуків, праправнучку. Працювала санітаркою в районній лікарні та в городній бригаді місцевого колгоспу.

Свято Броніслави Петриці, фото: Facebook
Свято Броніслави Петриці, фото: Facebook

За фотографіями зі свята, можна зрозуміти, що у жінки дійсно багато люблячих родичів, які влаштували їй свято і подарували великий торт з палаючої "сотнею". Броніслава сама задула свічки - нехай її бажання здійснюються. Жінці можна побажати тільки міцного здоров'я, натхнення, благополуччя, сімейного затишку і щасливих років життя.

Раніше повідомляли, під Києвом помер легендарний ветеран УПА: пройшов крізь сталінське пекло заради України.

Як повідомляв Знай.uа, харківських курсантів змусили відскрібати паркани: "З сокирами і молотками".

Знай.uа писав, чоловік дожив до 111 років і розкрив безцінний секрет: допомогли кури.