Антоніна Матвієнко поцілувалася зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном в машині.

8 червня зіркова пара відсвяткувала чотири роки з дня весілля. При цьому Тоня Матвієнко опублікувала у своїх Insta Stories дуже зворушливу фотографію, на якій вона цілує свого зіркового чоловіка в кабіні автомобіля. Ніяких підписів до фотографії не було, одна лише Гола демонстрація почуттів.

Відзначимо, що пара познайомилася на шоу "Голос країни". Серед величезної кількості учасників було багато гідних претендентів, але цей голос Тоня Матвієнко запам'ятала відразу. Він звучав так, що вечорами дівчина переглядала всі виступи Мірзояна в Інтернеті, особливо запало в серці виконання "карі очі, чорні брови".

Пара швидко зрозуміла, що між ними щось більше, ніж просте співробітництво. Це усвідомлення давалося важко, так як Мірзоян був довгий час одружений.

Роман довгий час доводилося приховувати зі зрозумілих причин. В один із днів Арсен сказав Тоні, що подав на розлучення, тому що не може вбити в собі такі сильні почуття до неї. А ховатися для людини його професії як мінімум нерозумно.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Колишня дружина Анна, до слова, так і не змогла пробачити йому зраду, всі наступні роки пронісши свій біль в душі.

Артисти зіграли весілля 15 Червня 2017 року, і на заході були присутні приблизно 60 гостей.

Нагадаємо, 40-річна Тоня Матвієнко в коротенькій сукні сильно відірвалася на сцені: "Так хочеться...". Тоня Матвієнко З нагоди свого 40-річчя дала сольний концерт

Як повідомляв портал "Знай.ua" , Арсен Мірзоян отримав знаковий подарунок у день народження, але не від Тоні Матвієнко: "Став першим". Арсен Мірзоян відсвяткував свій день народження.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Тоні Матвієнко Арсен Мірзоян втік від сімейних турбот на річку: "Попереду серйозні кроки". Арсен Мірзоян зізнався, що його чекає попереду