Відомий український співак Іво Бобул за свою тривалу творчу кар'єру здобув немало прихильників. Тому навіть зараз він активно ділиться з ними у соціальних мережах новими фото чи подробицями з життя.

Цього разу на своїй сторінці у фейсбук він опублікував архівну сімейну світлину. При цьому Народний артист України зазначив, як йому не вистачає його батьків, їхньої ласки та любові.

Скріншот допису у фейсбук
Скріншот допису у фейсбук

"Рідні мої, дорогі батьки, як мені вас не вистачає. Не вистачає вашої ласки і любові, вашого слова, ви в моєму серці", - написав Іво Бобул.

Користувачі мережі у коментарях під архівним фото артиста одразу ж прийнялися його підтримувати.

"Світла пам'ять", "Вічний спокій у Небесному Царстві", "Батькам вічний спокій, а тобі Боже благословення", "Вічна пам'ять!", "Світла пам'ять. Ви так зворушливо написали. До сліз", "Так шкода і так боляче", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше повідомлялося, що на зйомках "Хто зверху?" співак Амадор Лопес розповів, як заробляв гроші у себе на батьківщині, у Венесуелі, щоб виїхати підкорювати Україну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що дочка Фреймут розлютила мережу зухвалими танцями, Злата не витримала.