Відома українська співачка, заслужена артистка України Анастасія Приходько часто радує публіку новими постами на своєму акаунті в Instagram, демонструючи моменти особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість буквально приголомшила численних шанувальників несподіваною новиною - виявляється, зірка стала мамою втретє, народивши хлопчика Луку.

Так, 34-річна артистка виставила серію яскравих кадрів зі старшою донькою Нанною і сином Гордієм, взявши участь у ролі моделі на модному показі українського дизайнера Андре Тана.

Зірка зізналася, як виховує своїх дітей - Анастасія ніколи не говорить малюкам, що вони їй щось винні, намагається якомога частіше робити їх щасливими і виростити справжніми людьми. Також виконавиця підтримує своїх дітей в їх виборі, робить так, щоб вони спробували безліч цікавих навичок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"У той момент, коли я вперше стала мамою, я зрозуміла одну архіважливу річ! Моя дитина ніколи не почує від мене фразу «Я тебе народила і ти повинен бути мені вдячним»

Ніколи!!! Підніміть руку, хто чув цю фразу або схожу в дитинстві? Що це за борг такий?

Мої діти не вибирали з'явитися їм на світ чи ні і тим більше не просили про це! Це було зважене рішення батьків! Вони не повинні віддавати ні мені, ні своєму татові ніяких боргів.

А наше завдання зробити все, щоб вони були щасливі і виросли справжніми людьми.

Саме тому, я намагаюся підтримувати своїх дітей у всьому! Я так хочу, щоб їхні мрії збувалися! Я так чекаю, коли вони визначатися зі своїми бажаннями і тим, ким вони хочуть стати, щоб допомагати їм здійснити все задумане!

А для цього потрібно дати їм спробувати себе багато в чому🙌"

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розповіла про знущання над нею продюсера Йосипа Пригожина

Як повідомляє портал "Знай.uа" Анастасія Приходько викликала поліцію через старшу доньку

Також "Знай.uа" писав, що Приходько сказала, що думає про концерти Моргенштерна в Україні