В Івано-Франківській області понад десять людей отруїлися на випускному. Імовірно це сталося через протерміновані продукти.

Про це повідомляє головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Так, стало відомо, що 19 та 20 червня до інфекційного відділення Богородчанської центральної лікарні з попереднім діагнозом “гостра шлунково-кишкова інфекція” госпіталізовано 10 осіб, серед яких 6 дітей 2003-го і 2004-го років народження. Усі потерпілі перебували в ресторанному комплексі "Діброва" у селі Підгір’я на випускному вечорі.

Лікарня, скріншот із відео
Лікарня, скріншот із відео

Варто зазначити, що симптоми у перших пацієнтів виявили 18 червня, двоє поступили в лікарню 19 червня, восьмеро – 20 червня, а 21 червня, було госпіталізовано ще одну людину. Отже, станом на 9:00, 21 червня госпіталізовано 11 осіб, із них 6 дітей 2003-2004 років народження.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Медики зазначили, що стан потерпілих середнього ступеня важкості. Всього святкувало 29 осіб, в той день в закладі перебувало близько 160 осіб. Імовірна причина спалаху – вживання протермінованих харчових продуктів.

Наразі Держспоживслужба проводить мікробіологічне лабораторне обстеження ресторану "Діброва" з відбором проб харчових продуктів, води питної, змивів на патфлору.

Нагадаємо, десятки дітей отруїлися на українському курорті, поліція проводить розслідування

Як повідомляв Знай.ua, понівечену 16-річну школярку знайшли в кущах біля дороги, на тілі немає живого місця: родичів змусили мовчати

Також Знай.ua писав, під Києвом копи врятували 14-річну дівчинку, кудись везли невідомі - "Мене отруїли!"