Відомий естрадний співак, народний артист України Олександр Пономарьов любить радувати своїх шанувальників новими публікаціями в соцмережі Instagram.

Нещодавно артист поділився на сторінці зворушливою фотографією, на якій він позує зі своїм 13-річним сином Олександром, якого він виховує від другого шлюбу з львів'янкою Вікторією Мартинюк.

Як відомо, після чотирьох років спільного життя пара розійшлася, проте Пономарьов як і раніше тепло спілкується з молодшою дитиною. До речі, саме Вікторії співак присвятив культову композицію "Я ніколи нікому тобі не віддам".

У підписі до знімку Олександр зазначив, що його син приїхав до нього на цілий місяць. Частину літніх канікул вони проведуть разом. Також виконавець повідомив, що вже вакцинувався від коронавірусу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Сашка Джуніор цілий місяць буде зі мною! Радію страшенно! Тести здали! Другу вакцину мені сьогодні вкололи #короновак! До пригод готові!" - написав Пономарьов.

Олександр Пономарьов з сином, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олександр Пономарьов будує з Дзідзьо грандіозні плани, дружини не потрібні: "Ну ви розумієте".

Нагадаємо, Олександр Пономарьов провів безсонну ніч з чоловіком Тоні Матвієнко Арсеном Мірзояном: "Як це добре".

Як повідомляв портал Знай.uа, Олександр Пономарьов вичавив 6500 на байку і обзавівся "німбом": "Приємно згадати".

Також портал Знай.uа писав, що Олександр Пономарьов розтопив серця українок гарячим рецептом бограча: "Гості не дали настоятися".