Відомий український гуморист Володимир Ковцун більш відомий, як Владзьо із "Вар'яти шоу" розкритикував футболістів, які не в повному обсязі відпрацьовують свою зарплату.
Про це гуморист написав на своїй сторінці у соціальній мережі фейсбук.

Друг Сергія Притули Владзьо наголосив, що футболісти забирають шалені гроші і кожен з них фактично мільйонер. Проте гуморист переконаний, що футболісти не відпрацьовують свою зарплату.

Володимир Ковцун / фото: соцмережі
Володимир Ковцун / фото: соцмережі

“Я часом дивлюся футбол і розумію, що по полі бігають 22 міліонери. Я не розумію за що футболістам платять такі гроші? Вони не шиють одяг, не лікують людей, не плавлять метал, не вчать дітей – вони просто грають гру. Та ми всі грали той футбол, але ми виросли й перестали, а футболісти – лишилися «там» і далі грають", - зазначив він.

При цьому гуморист відмітив, що за всю гру може бути рахунок 0:0, хоча він переконаний, коли платять такі гроші футболісти мають їх відробляти краще.

"Недавно був на кубку України, де грали «Динамо» і «Зоря», то вони за цілу гру не забили ні одного гола. Потім судді змилувалися, додали трохи часу, щоб хоч хтось попав в ті ворота. І вони ледве запхали 1 гол. За дві години. Я собі думаю – дали тобі мільйон – зроби роботу! Має бути якийсь рахунок, а не 0:0", - каже він.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також Владзьо не міг оминути й травми у футболі. При цьому зазначивши, що часом футболісти переграють біль, який отримати від травми. Гуморист додав, що також не розуміє, чому футболісти тішаться, коли забили гол, адже фактично, вони просто виконали сою роботу.

"А які травми у футболі! Стали на ногу, то він качається, ніби попав в капкан на ведмедя. Ви бачили як вони тішаться, коли забили гол? Обнімаються, цілуються, а той що забив тікає по полі, щоб доганяли і гладили, бо він гол забив! Ти просто зробив свою роботу! Я ні разу не бачив шофера маршрутки, який доїхав до кінцевої, вибіг з Богдана і скакав, бо доїхав!", - підсумував він.

Нагадавши, зірка "Вар'яти-шоу" заговорив про майбутнє без Притули: "Не маємо права"

Також знай писав, що друг Притули з Вар'яти-шоу склав правила щасливих стосунків: не тільки інтим

Нещодавно Знай передавав, що Сергій Притула показав українцям, що продають у супермаркетах.