Євген Клопотенко розповів, що думає про Конституцію України. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці Instagram.

28 червня в Україні пройшло свято - День Конституції України. Даний документ був прийнятий о 9:18 ранку 28 червня 1996 року. За неї віддали голоси 315 народних депутатів. Народні обранці голосували окремо за кожну статтю, тому Верховна рада була змушена безперервно пропрацювати 24 години.

Багато публічних діячів привітали жителів України з загальнодержавним святом. Клопотенко попросив своїх шанувальників звернути увагу на кілька важливих факторів.

Перше. По факту, Конституція - то не просто збірка якихось законів, які ми ніколи не читали. Це документ, що вчить Україну існувати в своїй незалежності. Друге. Наша нація пережила різного неприємного, щоб мати свою Конституцію. В більшості, ми впоралися, бо трималися за свою мову та історію. Давайте не просремо це. Бо втратимо знання мови та історії - втратимо свою незалежність. І Конституцію, згадки про яку ми сьогодні лайкаємо.
, - повідомив він.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, Клопотенко розповів, як вболівав за збірну України на Євро-2020: "На кулаці слід від зубів". Клопотенко поділився потужними емоціями від гри Україна-Нідерланди