Зокрема, таксі-сервіс Убер, вже повідомив своїм водіям про те, що тепер вони зароблятимуть шляхом співпраці. УНІАН повідомляє, що тарифи планують збільшити вже в липні.

Розрахувати вартість, яка скоро стане реальністю, можна завдяки порівняльній таблиці

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

До речі, це вже не перше підвищення тарифів від таксі-сервісів - у квітні, на хвилі ажіотажу через заборону на проїзд у громадському транспорті без спецпропусків, ціни на послуги таксі зросли втричі і вище. Вартість поїздок різко зросла до 350-400 гривень.

Служби таксі, коментуючи питання, зазначили, що за складних умов завжди трохи підвищували тарифи. Крім того, частина водіїв взагалі не змогла з’явитися на роботу.

Тоді ж, у квітні, на ситуацію зреагував Антимонопольний комітет: голова його Київського територіального відділення Олексій Хмельницький пообіцяв перевірити, як працюють найбільші служби таксі, чи не порушують вони закон.

Нагадаємо, про найбільші служби таксі, які діють на території україни.

Uber зайшов в Україну в далекому 2016.

Uklon — це дідусь українського ринку мобільного таксі. Компанія обслуговувала клієнтів через застосунок за декілька років до приходу Uber в Україну. Тому наразі цей сервіс мобільного таксі найбільш розповсюджений в Україні.

Bolt — це естонський сервіс мобільного таксі, який раніше називався Taxify. Компанія змогла закріпитися на українському ринку лише у 2018.

Сервіс OnTaxi працює з 2016.

Експрес Таксі - це класична служба таксі, яка існує с 1999.

Нагадаємо,Таксист втопив авто в річці на Трійцю, бідолаху добили відосиком у TikTok: "А починалося так красиво..."

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Львів'янка показала таксисту важливість української мови: "Дивився як на інопланетянку"

Також портал "Знай.uа" писав, що Локдаун у Києві: таксисти луплять з українців останнє