Стало відомо про те, що у Франківську молода пара подружжя вирішили підзаробити, і вибрали для цього не самий законний спосіб. Хлопець з дівчиною ховали "закладки" по місту.

Про це повідомили місцеві співробітники правоохоронних органів. Чоловік з дружиною налаштували схему збуту наркотичних засобів за допомогою інтернету, а саме, "закритого" Telegram-каналу.

Наркотичні засоби та психотропні препарати підозрювані збували покупцям, розміщуючи по всьому місту так звані "закладки".

Ця робота приносила їм чималий дохід, і в місяць вдавалося заробляти більше тисячі доларів.

Популярні новини зараз
Не тягніть час: обленерго терміново звернулися до споживачів З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Слідчі з Івано-Франківської області, спільно з колегами з інших підрозділів дізналися про злочинну схему, і відразу їх затримали.

Продаж заборонених речовин, фото: Facebook
Продаж заборонених речовин, фото: Facebook

Співробітники правоохоронних органів також дізналися, що до цього причетні 29-річний чоловік зі своєю 28-річною дружиною. Вони отримували посилку з наркотичними речовинами через поштове відділення.

Продаж заборонених речовин, фото: Facebook
Продаж заборонених речовин, фото: Facebook

Далі вони приступали до розфасовки в своїй квартирі, і починали поширювати товар за допомогою Telegram-каналу. Про цю новину стало відомо завдяки поліції Прикарпаття.

Спочатку замовник надсилав кошти на рахунок замовників, після чого підозрювані розносили товар, робили фото і відправляли координати.

Продаж заборонених речовин, фото: Facebook
Продаж заборонених речовин, фото: Facebook

Затримали їх у вівторок, 29 червня. На місці прописки було знайдено ще десяток пакетів, в яких знаходилися заборонені речовини.

Подружжю загрожує до 12 років позбавлення волі з позбавленням волі та конфіскацією майна.

Нагадаємо, під Києвом копи знайшли у чоловіка ванну канабісу і два гранатомети: "Це для себе"

Як повідомляв Знай.ua, "Слуга" Арахамія пообіцяв закон щодо легалізації марихуани: все вже готують

Знай.ua писав, На Закарпатті зник сивий пенсіонер з Хмельниччини - бродив біля санаторію