На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Марічки Падалко з’явився новий цікавий допис.

На опублікованих фото вона на відпочинку на власній дачі разом із подругами, серед яких – і Соломія Вітвіцька.

Телеведуча зазначила, що запланований відпочинок на пляжі було зіпсовано через зливу, однак природа приготувала відпочивальницям приємний сюрприз – прекрасну веселку після дощу.

«Раз на рік я влаштовую на дачі «дівичник» - дощ нам трохи зіпсував плани поплавати, але веселка варта того дощу», - підписала Падалко опубліковані знімки.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

«Дякуємо за гостинність!», - написала у відповідь її колега Соломія Вітвіцька.

«Я теж люблю дівичники», «Гарнюня!!!», «Пропоную два рази на рік! Як класно у тебе!», - пишуть у коментарях до допису підписники Марічки.

«Скажіть, а після щеплення можна відразу у водойму? Хочу піти, але все вихідні проводимо на пляжі», - цікавляться у телеведучої.

«Радять день почекати. Я почекала добу», - написала у відповідь вона.

Нагадаємо, Марічка Падалко схвалила "дорослу" витівку своєї доньки: "Дозволяєте дітям?". Марічка Падалко показала, що дозволила своїй донечці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Марічка Падалко знайшла роботу для своєї 10-річної доньки: "Майстриня". Телеведуча Марічка Падалко показала, чим займається її донька.

Також "Знай.ua" писав, Марічка Падалко відвезла дітей у забуті місця: "Там, де зупинився час". Марічка Падалко показала сімейний відпочинок.