На Херсонщині з'явилася незвичайна церква, яку збудували з пінопласту. Церкву зводять виключно коштом небайдужих громадян.
Про це повідомляє пресслужба Херсонської єпархії ПЦУ.
Так, стало віломом, що громада Православної церкви України встановила у Херсоні церкву з пінопласту. Варто зазанчити, що зведення храму тривало лічені години. У ПЦУ зауважили, що отримали схвальні відгуки від перехожих, які стали свідками події.

Фото: Релігійна правда
Фото: Релігійна правда

У єпархії пояснили, що храм будують за "сучасною технологією" – зі спеціального пінопласту, який потім покриють твердою цементною оболонкою.

Фото з телеграм-канала Регіоналіті
Фото з телеграм-канала Регіоналіті

У неділю після божественної літургії на будівельному майданчику храму Воскресіння Христового відправили подячний молебень з участю єпископа Херсонського і Таврійського Никодима. Варто зазначити, що цю церкву зводять виключно коштом небайдужих громадян

Нагадаємо, попросіть у Бога допомоги зцілитися: молитва, яка допоможе кожному. Які слова потрібно вимовляти регулярно, щоб вилікуватися.

Як повідомляв "Знай.ua", календар молитов на липень 2021: у ці хвилини ангел-хранитель чує найщиріші прохання

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Знай.ua писав, потужна молитва за дітей і онуків: як просити у Всевишнього захисту для найрідніших на відстані