Два спортсмени з Франківщини увійшли до складу олімпійської збірної України для участі в іграх ХХХІІ Олімпіади в Тоукіо. Про це повідомили на сторінці Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області у соцмережі Facebook.

Під час засідання Національного олімпійського комітету України (НОК) 7 липня був затверджений склад Олімпійської збірної України, яка відправиться на Олімпіаду в Токіо — 2020.

Українську збірну представлятимуть 158 спортсменів у 25 видах спорту.

"Сьогодні під час засідання виконкому НОК України за поданням національних федерацій та відповідно до міжнародної та національної системи відбору було затверджено поіменний склад Олімпійської збірної України для участі в іграх ХХХІІ Олімпіади в Токіо-2020. Загалом Україну на найголовнішому спортивному форумі чотириріччя представлятимуть 158 олімпійців у 25 видах спорту (30-ти дисциплінах)." - зазначено в публікації.

При цьому з 158 спортсменів-двоє прикарпатців:

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще
  • Ганна Шевчук - спортивна ходьба (дистанція 20 кілометрів).
  • Михайло Гаврилюк - метання молота.

"Прикарпаття представлятиме Ганна Шевчук, яка змагатиметься у спортивній ходьбі на дистанції 20 км!. І Михайло Гаврилюк в метанні молота! Бажаємо успішного старту і переможного фінішу нашим атлетам." - додали до публікації.

Публікація Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області: Facebook
Публікація Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області: Facebook
Публікація Федерації легкої атлетики Івано-Франківської області: Facebook

Нагадаємо, що українська спортсменка Бех-Романчук здобула золото на міжнародних змаганнях: "Повторила свій найкращий результат"

Як повідомляв портал "Знай.uа", як Олімпійський вогонь проходив через Україну на "Олімпіаді-80", в мережі показали архівні кадри: "Донині пам'ятаю"

Також, "Знай.uа" писав, що слуга народу Жан Беленюк влаштував колезі "атракціон" на березі моря: "Насолоджуюся"