Витік газу в одній із багатоповерхівок Івано-Франківська змусив рятувальників терміново евакуювати близько півсотні осіб. Про це розповіли у Головному управлінні ДСНС України в Івано-Франківській області

Як зазначається, надзвичайна ситуація склалася у будинку, розташованому на вулиці Івана Павла ІІ.

Рятувальники зазначають, що приблизно о 19:00 їм зателефонували стривожені місцеві мешканці, які повідомили, що відчувають різкий запах газу.

Прибувши на місце події, співробітники надзвичайної служби виявили за допомогою спеціальної техніки витік газу на першому поверсі.

Фото: ДСНС Франківська
Фото: ДСНС Франківська

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Виявилося, що прорив газу метану стався на стояку житлового будинку.

Щоб запобігти можливим жертвам у разі вибуху чи отруєння газом, рятувальники терміново евакуювали з будівлі близько 50 людей.

Наразі ведуться ремонтні роботи на пошкодженій трубі.

Нагадаємо, що рятувальники закликали українців не купатися в не знайомих місцях і напідпитку: "За півдня - чотири потопельники". Рятувальники ДСНС України закликають громадян бути обережнішими під час відпочинку на воді, адже лише за півдня зафіксовано чотири потопельники.

Як повідомляв Знай.uа, "Моя дівчина наковталася таблеток, двері не відчиняє": схвильований чоловік подзвонив копам, героїчний порятунок. Стало відомо про те, що співробітники правоохоронних органів у Запоріжжі, врятували українку від самогубства.

Також портал Знай.uа писав, що у Львові з 7 поверху гуртожитку випала 17-річна чемпіонка України з паверліфтингу: "Закрилася в кімнаті"