На Закарпатті після сильних злив затопило дороги і будинки місцевих жителів. 400 домогосподарств виявилися відрізані від транспортного сполучення.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС Закарпатської області.

Так, 10 липня, під час потужної зливи в Рахівському районі піднявся рівень води в місцевих річках, що призвело до підтоплення домогосподарств, автомобільних доріг і житлових будинків.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

За інформацією рятувальників, станом на 19:00 було підтоплено 22 домогосподарства та 3 підвали житлових будинків.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Крім того, вода дісталася автодороги "Мукачево-Рогатин-Львів" біля селища Ясіня.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

фото: ДСНС
фото: ДСНС

Також було пошкоджено дорожнє покриття по вулиці Стебній у смт Ясіня та дорога місцевого значення (близько 35 м) у селі Богдан.

На даний час відрізаними від автомобільного сполучення залишаються близько 400 домогосподарств по вулиці Стебній у селищі Ясіня.

фото: ДСНС
фото: ДСНС

фото: ДСНС
фото: ДСНС

"На місцях працюють підрозділи ГУ ДСНС України в Закарпатській області. Залучено 4 одиниці техніки, 14 рятувальників, які здійснюють відкачування води з підтоплених приміщень",- йдеться в повідомленні.

Інформація про наслідки негоди уточнюється.

Нагадаємо, раніше Крим продовжує йти під воду: затоплені будинки, перелякані люди і тотальна зневіра

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Нью-Йорку затопило метро, влада закликала людей відсидітися вдома: всьому виною шторм " Ельза"

Також «Знай.иа " писав, що Сильна злива затопила поля і городи українців, води - на 40 сантиметрів зверху: "Пшеничка пропала...."