На сторінці в Facebook відомої української акторки Ірми Вітовської з’явилася нова публікація, присвячена виступам російських зірок шоу-бізу на українських сценах.

«Зрада - це коли наші хлопці, дівчата гинуть під кулями, а Ти ходиш слухати "звьозд московських, що не бачать війни і підтримують знищення твоєї країни". Я розумію, якби українці прийшли на виступ Лії Ахеджакової, що пішла проти системи і підтримує Україну.. Маленька жіночка проти великого і мертвого монстра... Або ще з одиниці росіян, у яких є гідність і сміливість...», - наголошує обурена пані Ірма.

«Але бігти і веселитися під звуки тих, у кого гроші і власне рабство заткнули пельку, і замкнули совість - Зрада! Зрада на крові власного народу та приречення особистого кармічного звіту.. І він, на жаль, не має терміну... Це можуть отримати діти, онуки.. Ніхто не думає.. А потім.. Ой, за що, як? .. За це! Переступивший через кров родинну, сам кровити буде...Так влаштоване буття! Бо є діти і батьки - свідки вашого збочення.. і зрештою ми - ті, хто все "мотає на плівку"… З цього виростає образа, що виростає до прокляття... Такого справедливого, що запускає той механізм, волаючий про справедливість… Мабуть, правда, що поки в твою хату не прилетить - не дійде… Відсутність гідності... Тому нас не поважають в світі... Бо безхребетні плазуни в масі своїй», - зазначає вона.

«Обіймаю кожного, хто має гідність і "лупає ту скалу"! І респект кожному, хто навертається! Це ніколи не пізно! Додаю фото нашого прапору», - написала акторка.

Скрін, Facebook Ірма Вітовська
Скрін, Facebook Ірма Вітовська

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Скрін, Facebook Ірма Вітовська
Скрін, Facebook Ірма Вітовська

«В складі кожного народу є пасіонарії- прогресори, вороги-регресори і бидло. Відсоток бидла приблизно однаковий. Прогресорів до 20 відсотків, регресорів до 15, відповідно бидла десь 65%. Не дивуйся», - прокоментував допис Лірник Сашко.

Скрін, Facebook Ірма Вітовська
Скрін, Facebook Ірма Вітовська

«Монстр ще живий», «Все так і є. З кожної праски волають всі новини про Атлас вікенд, і жодного слова про обстріли, ніби немає жодної війни, ніхто не гине. Волають про чиїсь сумнівні права, забувши про тих, хто захищає ці права і свободи. І не нагадуй їм про війну, бо вони втомились», - додають коментатори.

Нагадаємо, Святослав Вакарчук з "Океану Ельзи" благає про допомогу: "все життя рятують людей". Соліст групи" Океан Ельзи " звернувся до шанувальників.

Як повідомляв портал "Знай", Святослав Вакарчук розлучається з дружиною після 20 років спільного життя: "Є і будемо близькими людьми". Артист ошелешив новиною про розлучення

Також "Знай.uа" писав, Alyona Alyona зізналася, як їй працювалося на одному майданчику зі Святославом Вакарчуком: "Не скажу що було просто". Зірки випустили спільну пісню