Для всіх віруючих українців християн є важливі новини. Так, у неділю, 18 липня, православні відзначатимуть день Афанасія Афонського. Спеціально для наших читачів ми зібрали найважливіші народні прикмети, на які необхідно звернути особливу увагу.

Про це стало відомо завдяки одному з Telegram-каналів, який публікує православні молитви і розповідає про важливі свята.

Церква, фото: Unian
Церква, фото: Unian

Афанасій Афонський був вихований черницею, яка передала йому всі свої риси і стиль життя. Тому, Афанасій прийнявши чернечий постриг, вирішив жити безмовним життям. Протягом року Афанасій сумнівався в собі і своїй вірі в Господа. Однак Всевишній направив святого на вірний шлях. Чоловік побачив у небі яскраве світло, яке розвіяло у нього всі думки про гріховність.

Афанасій був наділений Господом даром розчулення. Багато паломників відвідували святого, щоб отримати цінну пораду. Афанасій збудував Православну Церкву і загинув під час її будівництва.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима
Показати ще

Народні прикмети в цей день:

На небі сяє місяць вночі - до щедрого врожаю.

Жовті хмари в небі віщують сильна злива.

Великий місяць в тумані, чекайте негоди.

Білий місяць - до похолодання.

Місяць придбав зеленого кольору, чекайте дощу.

Раніше повідомляли, Митрополит Антоній розповів, чому віруючі УПЦ йдуть великою хресною ходою в День Хрещення Русі.

Як повідомляв Знай.uа, віруючі УПЦ готують два законопроекти для скасування антицерковних законів.

Знай.uа писав, Вознесіння Господнє і Трійця: коли і як святкуватимуть великі християнські свята в 2021 році.