Відомий український музикант і фронтмен групи "Бумбокс", Андрій Хливнюк висловився стосовно співпраці з російськими музикантами. Все це після інциденту з Бастою.

Про це артист розповів у своєму інтерв'ю, яке з'явилося на YouTube- каналі Радіо НВ, де він поговорив з Сергієм Жаданом.

Андрій Хливнюк каже, що не бачить жодної проблеми в тому, щоб співпрацювати з російськими артистами. При цьому, як він додав після, така ж позиція у нього стосовно музикантів і з інших країн.

Андрій Хливнюк, фото Instagram
Андрій Хливнюк, фото Instagram

"Це не питання про "ський". Який або звідки він, де народився, паспорт. Тут питання про світогляд і про повагу елементарному. Вкрай важливо, що гроші, коли виникають у тебе в голові, тільки про них йде мова. І тобі по барабану, де їх заробити. Так буває теж, нормально, нічого "- розповів фронтмен колективу"Бумбокс".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Комусь соромно за це, а комусь ні, і для Андрія Хливнюка справжні артисти це ті, хто готовий піти на це. Адже, шоу і успіх для них - головне.

Раніше Андрій Хливнюк звернувся до російського музиканта Басті, після того, як той висловився стосовно Кримського півострова.

В Україні почалася Революція Гідності в момент, коли лідер "Бумбоксу" перебував на території Німеччини, в турі. Опинившись на Майдані він бачив все своїми очима, тому, російській пресі не довіряв.

Баста, скріншот: Youtube
Баста, скріншот: Youtube

Далі була анексія Криму і окупація Донбасу. Все це Баста підтримав своїми концертами на Кримському півострові.

"Так відповідай же, будь ласка, як так вийшло, що ти, прекрасно розуміє ситуацію людина, вирішив їздити до мене в будинок, в Крим, без мого дозволу? Невже це не очевидно? Хіба я коли-небудь поводився в твоєму домі, в Росії, не як гість? Чи Тепер Крим твій дім?"- звернувся Хливнюк до музиканта з країни-агресора.