Ксенія Мішина показала, як бере участь у зйомках популярного шоу. Відповідний пост з'явився на офіційній Instagram-сторінці знаменитості.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостяк" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

Віднедавна вона бере участь у шоу"Україна має талант". Вона разом з Сергієм Притулою, Євгеном Котом є суддями даного проекту і вибирає найздібніших українців по всій країні.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

27 липня вона опублікувала відеозапис звідти. Дівчина сидить серед інших журі в цій передачі.

Ну, що 22.18. Притула щось там пише,
- повідомила вона і повернула камеру свого смартфона на українського шоумена.

Що я пишу? Я показую що пишу. Прівєт мої подпісчики, у нас жарко, шо там у вас?
, - розповів Сергій Притула, явно намагаючись передражнити манеру мови Ксенії Мішиної.

Нагадавши, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася: "у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал " Знай.ІА", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі " зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.