Стало відомо про те, що українець був оштрафований за те, що слухав пісні співачки Ірини Федишин, але, весь негатив полетів у бік артистки. Вона вже дала офіційний коментар.

Справа в тому, що власника продуктового магазину в селі Микуличі оштрафували на 114 тисяч гривень, і причиною цьому стали пісні Ірини Федишин, які звучали в приміщенні.

Не всі знають про те, що існує авторське право, або ж просто не хочуть прислухатися до цього закону. Після цього випадку співачка Ірина Федишин була розкритикована користувачами соціальної мережі ха те, що через її творчість підприємцю потрібно буде заплатити круглу суму грошей.

Коли співачка дізналася про цю ситуацію, то відразу ж розповіла про все детально на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Вона звернулася в компанію, якій належать права на її пісні, і як виявилося, ще в березні місяці чоловіка попередили про те, що за музику потрібно платити, але, це було проігноровано, і вилилося в штраф розміром в 114 тисяч гривень.

Співачка каже, що справа не в піснях, а в тому, що власник магазину не мав ліцензію на використання будь-яких пісень, і таких судових справ по країні величезна кількість.

Ірина Федишин, фото: Instagram
Ірина Федишин, фото: Instagram

"Мені, як і вам, чисто по-людськи, шкода власника, так як сума не маленька. І я запитала у компанії, як так? Чому справа дійшла до суду і до такого великого штрафу? На що мені відповіли, що людину повідомили, що вона порушує закон, і спочатку обійшлося просто попередженням. Запропонували укласти договір на отримання ліцензії " - розповідає Ірина Федишин.

Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn
Ірина Федишин, instagram.com/irynafedyshyn

Чоловік відмовився, і продовжив порушувати закон, а весь негатив після штрафу впав на плечі дівчини.

Нагадаємо, Ірина Федишин зібралася знову заміж: "вибираю сукню". Артистка готує сюрприз

Як повідомляв портал Знай.ua, Катерина Осадча випитала у Ірини Федишин та Анатолія Анатоліча все про їхні родини

Також Знай.ua писав, Ірина Федишин показала двох маленьких співаків: виростила "на заміну"