Арсен Мірзоян поділився своїми кулінарними талантами. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Арсен Мірзоян є одним з найбільш популярних українських виконавців. Будучи учасником проекту" Голос країни " він не загубився в українському шоу-бізнесі, а зміг активно розвиватися.

На Instagram-сторінку відомого українського виконавця підписано 49,5 тисячі осіб, з якими він регулярно ділиться різноманітними моментами свого життя.

1 вересня український співак показав, як готує різотто з м'ясом рапана. Алгоритм приготування цієї страви був детально описаний в його пості, а також забезпечений рядом красномовних фотографій.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

1. М'ясо рапана, цибуля, перець червоний-підсмажуємо на олії. (Солимо) 2. Рис варимо-аль денте. (Солимо) 3. Додаємо рис в сковороді, змішуємо і додаємо молоко - майже покриваємо блюдо. Готуємо на маленькому вогні хвилин 10-15. 4. Знімаємо з вогню і тільки зараз додаємо роздавлений часник (м'ясо рапана так любить)
, - повідомив він.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину