Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram, радуючи численних шанувальників свіжими постами з творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість стала запрошеною ведучою балкона на шоу "Танці з зірками", де разом з колишнім чоловіком Дмитром Дікусаром зробила шанувальникам несподіваний сюрприз.

Так, пара виконала спільний хіт "Нас нет", зворушивши шанувальників, а акомпанував Ірині та Дмитру на фортепіано ще один колишній коханий виконавиці - шоумен Діма Коляденко.

Варто відзначити, що роман хореографа і співачки зав'язався саме на паркеті "Танців з зірками" ще в далекому 2007 році. Зараз же Ірина переживає розставання з колишнім чоловіком Асланом Ахмадовим - подружжя було разом з 2015 по 2021 рік.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Ну що, Ви вже бачили наш номер з @dikusar_dmitriy @kolyadenkodima_official на @tanci1plus1 ❓

Пишіть ваші враження"

Фолловери не пройшли повз: "між двома Дімами. Ірочка, загадали бажання?", "Це було неймовірно чуттєво і красиво! Ірочка, ви ікона 😍", " Ірусини Дімки😂😂😂😂😂😂❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤", "Охх Ірина, всіх колишніх зібрала)", " красива, талановита жінка 🔥 🔥 і чоловіки у вас теж під стать😍".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ірина Білик у міні-сукні підкорила 71-річного Михайла Поплавського

Також Ірина Білик після розлучення з Ахмадовим показала нового співмешканця

А ще Ірина Білик зробила покійній мамі зворушливий подарунок