Відома українська спортсменка Марина Бех-Романчук порадувала своїх шанувальників у соціальній мережі Instagram новими знімками.

Титулована легкоатлетка поділилася знімками зі стадіону. На фото вона в чорному спортивному топі і шортах, а навколо – соковита зелень стадіону і теракотові покриття доріжки. Дівчина стоїть в півоберта до фотографа, її обличчя не видно. Але зате видно м'язи її спини, рук і ніг – і це не може не захоплювати.

«One year of nonstop TRAININGS, FLIGHTS, COMPETITIONS. And even when you are terribly tired, I will still say how much I love it (Один рік безперервних тренувань, польотів, змагань. І навіть коли ти жахливо втомлюєшся, я все одно скажу, як сильно мені це подобається)», - підписала вона знімок.

"Je suis fan de ton verso mais aussi de ton recto (я фанат твоєї спини, але і твоєї передньої частини)", " What a horny woman. My God (яка збудлива жінка. О Господи)", - пишуть фанати легкоатлетки.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Багато також вражені красою тіла Українки.

"Perfect body» ідеальне тіло)", "Шикарна фігурка!", "Amazing body (приголомшливе тіло)», - зазначають у коментарях фанати Бех-Романчук.

Нагадавши, найкрасивіша спортсменка України Дарина Білодід зізналася, як змінилося її життя в статусі мільйонерки: "Я не Свята"

Як повідомляв Знай.uа, Анна Різатдінова похвалилася своїми кращими друзями, і це далеко не Діаманти: "всі дівчата обзавидуются"

Також портал Знай.uа писав, що Марина Бех-Романчук похвалилася пресом, якому позаздрить навіть красуня Білодід: кубики мрії