Українська співачка Alyosha похизувалася чоловіком Тарасом Тополею. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Співачка та багатодітна матуся Alyosha досить активна в соціальних мережах. У своєму Instagram, де занию стежить понад 410 тисяч осіб, зірка часто ділиться новими фотографіями, відео чи цікавими моментами з особистого та творчого життя.

Цього разу Alyosha поділилася милим спільним фото з чоловіком фронтменом гурту "Антитіла" Тарасом Тополею. На фото пара ніжно притиснулась один до одного посміхається на камеру.

Alyosha та Тарас Тополя, фото з instagram
Alyosha та Тарас Тополя, фото з instagram

Зірка одягла коротеньку чорну сукню, а поверх неї червоний піджак, доповнила свій образ Alyosha стильною круглою сумочкою білого кольору. Тарас Тополя одягнув досить стриманий сірий піджак та чорні штани.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"З татом року", - так Alyosha підписала фото зі своїм чоловіком.

Користувачам мережі прийшлася до душі нова світлина Alyosha та Тараса Тополі і вони прийнялися залишати для пари десятки компліментів.

"Я і не сумнівалися, що тато року буде Тарас Тополя❤️", "Урааа! Вітаю! Я віддала свій голос за Тараса, тому що він справді супер тато!", "Пишаємося!", "За татком року, завжди мама героїня!))))", "Щастя вашій родині❤️", "Найкращі", "Я за вас голосувала, Тарасе! З перемогою!👏👍", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Нагадаємо, що дружина Тараса Тополі Alyosha в кокетливому купальнику опинилася сама на пляжі: "Навіть не пробуйте"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Тарас Тополя показав Екстрим в гостях у тещі: "дах зносило". З'явилися фотографії з останнього концерту групи"Антитіла".

Раніше Знай писав, що багатодітна Аlyosha зробила гучне зізнання після карантину: "з'явилися нові…"