Відома українська письменниця Ірена Карпа поділилася з шанувальниками новим фото та розповіла, як доглядає за своїм обличчям.
Ірена Карпа час від часу намагається тішити своїх шанувальників новими світлинами чи цікавими моментами з особистого та творчого життя у своєму Instagram.
Цього разу Карпа опублікувала розкішне фото на якому позує у воді. Письменниця одягла легеньку сукню та підкреслила свій образ масивними сережками, а мокре волосся зачесала назад.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи

Також Ірена Карпа вирішила заговорити про старіння, і що потрібно для того, щоб робити це красиво. Зірка зізнався, що вона не надто підтримує пластичну хірургію, особливо, якщо обличчя перестає виглядати природним.

"Дєвушка, що с ліцом?!Після літа наша морда ліца таки трохи втомлюється: сонце і спека роблять своє страшне діло. Лице загорати не варто – ви в курсі про фотостаріння і тд. По суті, лице починає старіти років у 25, і чим швидше ви ним займетеся, тим довше будете собі подобатися природньою. А не так, щоби в один прекрасний день глянути на себе, злякатися і побігти до хірурга з криками "перешийте все як було! Я за мінімальне втручання і тільки за ті речі, які не спотворять вам лице", - написала вона.

Ірена Карпа розповіла, що для тих хто боїться "уколів краси" найкращий вихід - масаж. Письменниця також спробувала його на собі. Вона обрала методику глибокого смас-лiфтингу Pigmalion, яка розрахована на те, що під впливом глибокого активного розминання (без зсуву тканин обличчя) запустити вироблення власного колагену.

Фото зі сторінки Ірени Карпи
Фото зі сторінки Ірени Карпи


"І вже після першого сеансу овал лиця помітно підтягується й свіжішає. Шкіра стає еластичнішою й міцнішою, а не як втомлена тряпочка. Ясно що краще пройти курсом i пiдтримувати. Що успішно й роблять різноманітні телеведучі, які "ліцом работають" і щодня його мучать важким гримом. Ну і якщо їм допомагає, то людині, яка не переборщує з мейком – тим більше", - підсумувала вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Ірена Карпа в образі Клеопатри знялася без білизни з чоловіком-іноземцем: "Як у 20 років". Ірена Карпа поділилася особистим досвідом

Як повідомляв "Знай.ua", Ірена Карпа розібралася, навіщо жінкам-воїнам ЗСУ підбори: "Тільки в якості зброї...". У Львові Ірену розбудив каблучний парад, прийшов час їй висловитися

Знай.ua писав, #Яжемать: Карпа назвала головні помилки українок у вихованні дітей. На думку Ірени секрет полягає в тому, щоб відвести дитину подалі від припадкової матері.