Відома українська телеведуча Соломія Вітвіцька, яка зараз перебуває у відпустці, здійснила одну з заповітних мрій дитинства.
Ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька має чимало шанувальників, тому вона досить часто тішить їх новими світлинами чи цікавими моментами з особистого та професійного життя у своєму Instagram, де за нею стежать понад 230 тисяч осіб.
Цього разу Соломія Вітвіцька поділилася радісними новинами, вона перебуваючи у Сполучених Штатах Америки здійснила мрію дитинства та відвідала Disneyland. Телеведуча відправилася туди у компанії друзів та була вражена від побаченого. Для Вітвіцької це було справжнє свято дитинства.

Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької
Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької

" Disneyland такий різноманітний та яскравий, що усіх вражень коротко не описати. Свято дитинства і здійснення мрій вдалося", - так Соломія Вітвіцька підписала оприлюднені фото.

Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької
Фото зі сторінки Соломії Вітвіцької

Користувачам мережі припали до душі світлини Соломії Вітвіцької, тому вони прийнялися залишати для неї десятки компліментів у коментарях.

"Настільки позитивні і щасливі фото 😌☀️", "Классс) А ми були на Флориді в Діснейленді)", "Класс 😉", "Моя мрія❤️", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, леді в червоному це про неї: ведуча 1+1 Соломія Вітвіцька під Лас-Вегасом влаштувала "спекотний" показ мод. Телеведуча вирішила продовжити ділитися шикарними знімками з США

Раніше Знай писав, що Соломія Вітвіцька знайшла розраду після розлучення в компанії красунь: "Дівчачник у Вегасі". Українська телеведуча показала, як проводить вільний час у місті Лас-Вегас.

Також Знай повідомляв, що розведена Соломія Вітвіцька втекла до моря в спокусливій сукні:"Довгі ночі". Вітвіцька зачарувала українців пляжним образом